Ciuperci uriașe umplute cu orez pesto bio

Aperitive

 Ciuperci uriașe umplute cu orez pesto bio

rețetă bio publicată la 06.03.2024

Rețetă aperitive ciuperci uriașe umplute cu orez pesto bio.

Ingrediente ciuperci uriașe umplute cu orez pesto bio

Mod de preparare ciuperci uriașe umplute cu orez pesto bio

Curățați ciupercile uriașe și scobiți-le puțin cu o lingură mare.
Pregătiți orezul pesto conform instrucțiunilor de pe ambalaj cu ulei de măsline și apă fierbinte.

Umpleți ciupercile cu orez și sfărâmați brânza feta (sau brânza de caju vegană) deasupra.

Se prăjesc pe un grătar închis până când se rumenesc ușor pe fund.

La rețeta ciuperci uriașe umplute cu orez pesto bio am folosit

Ulei de masline bio extravirgin 1l

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs

Rețete cu ingrediente comune

Ulei de masline bio extravirgin 1l