Rețetă aperitive tarta bio vagana quiche lorraine.
Se pune sfarmatura de caju bio in apa si se lasa la inmuiat 1 ora. Acest pas poate fi sarit dar daca se face umplutura va deveni cremoasa. Daca nu este timp pentru preparare , se mai adauga 3-4 linguri in plus de apa. Prazul se taie in rondele si tofu in bucatele mici dupa care se calesc intr-o tigaie. Dupa ce sunt calite se pun deoparte ca sa se raceasca.
Musul de caju se amesteca cu restul ingredientelor, se mixeaza pana se obtine o pasta cremoasa. Se ia foietajul si se intinde dupa care se taie in sub forma unui patrat mare si doua patrate mai mici. Patratele mai mici se taie in fasii. Patratul mai mare se intinde si i se da o forma de tarta.
Cu ajutorul fasiilor se formeaza o rama la patratul mare. Dupa ce i s-a dat forma stabilita se umple cu umplutura mixata, se introduce la cuptor pentru 25-30 minute la 200 grade.