Sos de linte rosie

Creme și sosuri

Ingrediente:

Timp de preparare: 20 min

Preparare: lintea roşie se pune în supa clară clocotindă, se acoperă şi se fierbe 12 minute la foc mic. Lintea se zdrobeşte cu furculiţa. Se adaugă iaurtul, gemul de nucă, uleiul de nucă şi condimentele. Arpagicul se toaca mărunt, se amestecă în compoziţie şi se decorează cu arpagic.

Se prepară uşor şi rapid!

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Sos de linte rosie de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pasta bio amestec 4 feluri de nucă

vezi produs

Piper negru in rasnita de sticla

vezi produs

Boia de ardei iute

vezi produs

Linte rosie bio decojita

vezi produs

Ulei de nuca bio

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Supă clara bio

vezi produs