Mousse bio de migdale si tonka

Creme și sosuri

 Mousse bio de migdale si tonka

rețetă bio publicată la 04.03.2024

Rețetă creme și sosuri mousse bio de migdale si tonka.

Ingrediente mousse bio de migdale si tonka

pentru 4 persoane

Mod de preparare mousse bio de migdale si tonka

Lasati faina din samburi de roscove bio in laptele rece timp de aproximativ 3 minute. Bateti smantana, incalziti crema de migdale si tonka intr-o cratita pana cand devine lichida. Bateti galbenusurile de ou si zaharul pana se obtine o spuma.

Aduceti laptele la fierbere si adaugati-l la amestecul de galbenus si zahar amestecand continuu. Continuati sa amestecati pe bain marie pana la omogenizare. Apoi lasati sa se raceasca.

Inainte ca amestecul sa inceapa sa se inchege, adaugati smantana si crema de migdale si tonka amestecand usor de jos in sus. Puneti mousse-ul in borcane mici si depozitati in frigider timp de cateva ore.

Sfat: lasati mousse-ul timp de 15 minute la temperatura camerei inainte de consum.

Detalii:

  • timp de pregatire: 20 minute

La rețeta mousse bio de migdale si tonka am folosit

Făină din samburi de roscove

Făină din samburi de roscove

vezi produs
Crema bio de migdale si Tonka

Crema bio de migdale si Tonka

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs