Panna Cotta bio cu caju

Creme și sosuri

 Panna Cotta bio cu caju

rețetă bio publicată la 11.03.2024

Rețetă creme și sosuri panna cotta bio cu caju.

Ingrediente panna cotta bio cu caju

Pentru 4 portii

Mod de preparare panna cotta bio cu caju

Puneti toate ingredientele intr-un blender si amestecati scurt la un nivel ridicat. Apoi se fierbe scurt amestecul intr-o cratita.

Portionati continutul, acoperiti-l si lasati-l la frigider sa se raceasca.

Atenție: Puterea de gelifiere a agarului poate varia - faceti astfel o proba gelifianta inainte de utilizare pentru a obtine consistenta dorita.

Sfat: aceasta se potriveste cu fructe de padure, de exemplu, mure sau afine. Mango sau banane sunt de asemenea disponibile.

Detalii:

  • timp de preparare: 20 minute

La rețeta panna cotta bio cu caju am folosit

Sâmburi caju întregi HIH

Sâmburi caju întregi HIH

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs
Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH

Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Bautura bio de ovaz cu migdale fara lactoza

Bautura bio de ovaz cu migdale fara lactoza

vezi produs
Agar agar bio

Agar agar bio

vezi produs