Reteta Tarta bio cu ciocolata cu capsuni

Desert

Ingrediente:

Ingrediente pentru blat:

Pentru umplutura de capsuni si cocos:

Mai este nevoie si de:

  • 100g capsuni proaspete sau congelate
  • 1 lingura de cocos ras Rapunzel
  • Optional: 150g de smantana cu branza dubla

Preparare tarta bio cu ciocolata si capsiuni
Se frământă curmalele cu restul ingredientelor pentru bază folosind cârligul de aluat al mixerului de mână sau într-un blender până când aluatul începe să se lipească.

Se unge o formă de tartă și se întinde aluatul pe bază și pe pereți cu degetele și se presează. Se coace în cuptor timp de 15 minute fără preîncălzire, pe raftul din mijloc, la 160°C (căldura de sus/jos), apoi se lasă să se răcească.

Între timp, se amestecă ingredientele pentru toppingul de nucă de cocos și căpșuni, se pasează (dacă se folosesc căpșuni decongelate fără suc) și se lasă să stea cel puțin 10 minute. Se întinde uniform crema de brânză pe baza răcită și se întinde deasupra toppingul de nucă de cocos și căpșuni. Se decorează tortul cu căpșunile rămase și cu fulgii de nucă de cocos.

Versiunea vegană: Pentru o versiune vegană, omiteți crema de brânză și omiteți zahărul din flori de cocos din topping, dulceața este suficientă.

Sfat: Folosiți baza de prăjitură cu fulgi ca variantă fără făină pentru propriile rețete sau inventați topping-uri creative! De asemenea, funcționează cu toate celelalte varietăți de fulgi Rapunzel!

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Reteta Tarta bio cu ciocolata cu capsuni de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pasta de caju bio

vezi produs

Curmale bio fără sâmburi Deglet Nour

vezi produs

Fulgi mici de ovaz rapunzel

vezi produs

Ulei de cocos bio virgin eco

vezi produs

Zahar din flori de nuca de cocos

vezi produs

Cacao cu zahar din nuca de cocos

vezi produs

Făină din samburi de roscove

vezi produs

Pasta de cocos VEGAN

vezi produs