Rețetă desert briose cu crema samba bio.
Pentru baza:
Pentru crema Samba:
Pentru Topping:
Preparare desert delicios cu crema Samba rapunzel bio.
Incepeti prin a preincalziti cuptorul la 170C.
Pentru baza: Se amesteca toate ingredientele pentru baza, dar fara cacao, cu un mixer. Injumatatiti aluatul. Framantati cacaoa si 2 linguri de lapte intr-o jumatate de aluat.
Asezati hartiile pentru briose in forma de copt pentru briose si folositi degetele pentru a apasa aluatul in forme. Ar trebui sa fie plat si doar la margine putin mai ridicat. Coaceti la cuptor la 170 C timp de aproximativ 15 minute pe raftul din mijloc. Lasati sa se raceasca si indepartati cu grija hartia.
Pentru crema de samba:
Bate frisca sau frisca de soia si adauga vanilie Bourbon. Incalzeste usor samba intr-o baie de apa – pana cand este lichida. Lasati Samba sa se raceasca putin si imparte-o cu grija in frisca. Apoi puneti crema de samba in frigider timp de aproximativ 15 minute. Folositi o punga pentru distribuirea cremei. In final, ornamentati cu picaturi de ciocolata si fructe de sezon.