Praline bio de caise si alune

Desert

 Praline bio de caise si alune

rețetă bio publicată la 10.04.2024

Rețetă desert praline bio de caise si alune.

Ingrediente praline bio de caise si alune

Pentru 30 bucati:

Mod de preparare praline bio de caise si alune

Prajiti usor alunele intr-o tigaie fara grasime. Se lasă să se răcească și apoi se macină într-un blender până când iese uleiul de nuci. Adăugați pastă de caise, espresso și cardamom apoi amestecați bine.

Formați jumătate din amestec în bile mici și bagati-le la frigider timp de 30 de minute. Apoi topiți cu atenție cuvertura și acoperiți bilele cu jumătate din cuvertură. Lăsați-le să se usuce pe hârtie de copt și păstrați-le într-un loc rece. Se amestecă restul de cuvertură topită cu restul amestecului de nuci, se modelează în bile și se rulează în pulbere de cacao.

La rețeta praline bio de caise si alune am folosit

Alune de pădure bio demeter

Alune de pădure bio demeter

vezi produs
Cardamom ecologic macinat

Cardamom ecologic macinat

vezi produs
Ciocolata cuvertura alba

Ciocolata cuvertura alba

vezi produs
Pudra de cacao degresata bio

Pudra de cacao degresata bio

vezi produs