Rețetă desert reteta tarta bio cu ciocolata cu capsuni.
Ingrediente pentru blat:
Pentru umplutura de capsuni si cocos:
Mai este nevoie si de:
Se frământă curmalele cu restul ingredientelor pentru bază folosind cârligul de aluat al mixerului de mână sau într-un blender până când aluatul începe să se lipească.
Se unge o formă de tartă și se întinde aluatul pe bază și pe pereți cu degetele și se presează. Se coace în cuptor timp de 15 minute fără preîncălzire, pe raftul din mijloc, la 160°C (căldura de sus/jos), apoi se lasă să se răcească.
Între timp, se amestecă ingredientele pentru toppingul de nucă de cocos și căpșuni, se pasează (dacă se folosesc căpșuni decongelate fără suc) și se lasă să stea cel puțin 10 minute. Se întinde uniform crema de brânză pe baza răcită și se întinde deasupra toppingul de nucă de cocos și căpșuni. Se decorează tortul cu căpșunile rămase și cu fulgii de nucă de cocos.
Versiunea vegană: Pentru o versiune vegană, omiteți crema de brânză și omiteți zahărul din flori de cocos din topping, dulceața este suficientă.
Sfat: Folosiți baza de prăjitură cu fulgi ca variantă fără făină pentru propriile rețete sau inventați topping-uri creative! De asemenea, funcționează cu toate celelalte varietăți de fulgi Rapunzel!