Rețetă desert compot din caise, cocos si crema de branza.
Pentru 6 persoane
Pentru compot
Pentru crema de branza
Pentru ornat
Pentru compot:
Taiati caisele bio in bucati mici. Aduceti sucul si laptele de cocos la fiert. Amestecati amidonul de porumb cu sucul de lamaita si aduceti la fierbere impreuna cu sucul si laptele de cocos. Adaugati caisele si zdrobiti-le cu o furculita, apoi amestecati totul. Se toarna amestecul intr-un castron, zmeura va fi asezata in castron inaintea continutului de caise, apoi se lasa sa se raceasca.
Pentru crema de branza:
Se amesteca iaurtul, crema de branza, cojile de lime ,sucul de lime si zaharul sub forma de pudra. Se prajesc fulgii de nuca de cocos intr-o tava fara grasime si se lasa sa se raceasca. Se pune amestecul de crema de branza impreuna cu compotul de caise in pahare de sticla si se orneaza cu nuca de cocos rasa.
Detalii: