Rețetă desert rulourile mele bio cu scorțișoară.
Pentru mixurile de copt My Cinnamon Rolls, am pregătit pentru tine un amestec perfect echilibrat de făinuri fără gluten așa că trebuie să adaugi doar câteva ingrediente. Amestecați amestecul de făină și drojdia într-un bol. Acum adăugați 50 g de margarină moale și apa și frământați totul timp de aproximativ 3 minute cu un mixer manual cu cârlig de aluat. Lăsați aluatul să se odihnească într-un loc cald timp de 30 de minute, acoperit cu un prosop de bucătărie umed.
Întindeți aluatul într-un dreptunghi (aprox. 30 x 40 cm) - puteți folosi puțină făină fără gluten pentru a vă ajuta. Acum întindeți aluatul cu restul de 40 g de margarină moale, lăsând o margine de aproximativ 3 cm. Presărați uniform margarina cu amestecul de zahăr și scorțișoară și ungeți marginea liberă cu puțină apă. Acum, întindeți cu grijă aluatul în formă de rulou, pornind de la partea lungă.
Tăiați aluatul în felii de aproximativ 2-3 cm grosime și așezați rulourile cu scorțișoară pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Lăsați-le să se odihnească timp de 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 180 °C convecție sau 200 °C căldură superioară/inferioară și puneți un bol plin cu apă în cuptor. Coaceți rulourile cu scorțișoară timp de aproximativ 13 minute.
Sfat: Rulourile cu scorțișoară au un gust delicios călduț. De asemenea, le puteți umple cu budincă și sultane, nuci tocate, piure de nuci sau ciocolată și bucăți de banane. Sau le puteți acoperi și cu glazură. Dacă doriți să vă bucurați de Cinnamon Rolls cu zahăr grunjos, vă recomandăm să le presărați cu zahăr grunjos înainte de a le coace.