Rețetă dulciuri biscuiti reni cu crema de nuci bio.
Pentru aluat:
Pentru decor:
Untul se freacă cu nuga până avem o compoziţie cremoasă. Se adaugă zahăr Cristallino, zahăr vanilat, ou şi sare şi se amestecă timp de câteva mainute cu un mixer electric. Se pun apoi făina şpelta, praful de copt şi amidonul de porumb şi se frământă în aluat.
Dacă aluatul lipeşte prea tare, lăsaţi-l scurt în frigider. Se presară suprafaţa de lucru cu făină, apoi se întinde aluatul la o grosime de 3 mm şi decupăm reci sau alte figurine cu formele speciale.
Biscuiţii se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc în cuptorul preîncălzit pe raftul de mijloc. Se lasă apoi la răcit. Glazura de ciocolată se topeşte conform indicaţiilor şi se decorează biscuiţii cu ea.
Timpul de coacere: 80-10 minute la 175-200 °C.
Sfat: Această reţetă este uşor de copt împreună cu copiii, ei se distrează întotdeauna la tăiatul formelor şi la decorare.