Bomboane bio din martipan a la Birgit

Dulciuri

 Bomboane bio din martipan a la Birgit

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri bomboane bio din martipan a la birgit.

Ingrediente bomboane bio din martipan a la birgit

Glazura:

Mod de preparare bomboane bio din martipan a la birgit

Fisticul se decojeşte şi se toacă mărunt, orangeatul se taie cubuleţe, iar ciocolata se rade.

Untul se frământă împreună cu marţipanul cu miere, iar apoi se adaugă coaja de portocale, fisticul şi ciocolata şi se amestecă bine. Dina ceastă compoziţia se formează bile mici.

Se amestecă cacao, miere, frişcă şi apă până se omogenizează. Topiţi unsoarea de cocos într-un vas, luaţi-o de pe foc şi adăugaţi cu atenţie compoziţia cu cacao.

Bilele din marţipan se stropesc cu glazură, iar fiecare pralină se decorează cu un fistic.

Bomboanele se lasă cel puţin 1 oră în frigider.

La rețeta bomboane bio din martipan a la birgit am folosit

Ciocolata bio amăruie 85% cacao HIH

Ciocolata bio amăruie 85% cacao HIH

vezi produs
Miere Martipan bio 250g

Miere Martipan bio 250g

vezi produs
Unsoare de cocos bio

Unsoare de cocos bio

vezi produs
Pudra de cacao bio slab degresata

Pudra de cacao bio slab degresata

vezi produs