Fursecuri florentine

Dulciuri

 Fursecuri florentine

rețetă bio publicată la 13.12.2020

Rețetă dulciuri fursecuri florentine.

Ingrediente fursecuri florentine

Pentru aluat:

Pentru decor: 150 g glazură de ciocolată amăruie sau glazură de ciocolată cu lapte integral

Mod de preparare fursecuri florentine

Zahărul bio se caramelizează în unt până devine maroniu. Compoziţia se lasă la răcit, se amestecă uşor frişca şi zahărul vanilat şi se încălzesc din nou, amestecând continuu, până când întreaga cantitate de zahăr este complet dizolvată. Se toacă orangeatul şi se dă prin zahărul pudră. Migdalele şi orangeatul se amestecă în compoziţie. După ce aluatul s-a răcit puţin, se formează cu o linguriţă fursecuri, care se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc aprox. 12 min în cuptorul preîncălzit la 200oC.

După ce s-au răcit fursecurile florentine, se topeşte glazura conform indicaţiilor şi se presară generos deasupra lor.

Timpul de coacere: 12-15 minute la 200°C

La rețeta fursecuri florentine am folosit

Zahar vanilat bio 4x8g

Zahar vanilat bio 4x8g

vezi produs
Ciocolata amaruie cuvertura

Ciocolata amaruie cuvertura

vezi produs
Ciocolata cu lapte cuvertura

Ciocolata cu lapte cuvertura

vezi produs