Rețetă dulciuri norisori de caju bio.
2 porţii
Reţetă pentru aprox. 60 de bucăţi.
Pentru aluat:
Pentru bezea:
Sâmburii cashew bio se prăjesc fără grăsime într-o tigaie, până devin aurii, apoi se lasă la răcit şi se toacă mărunt. Toate ingredientele pentru aluat se amestecă cu un mixer cu palete pentru aluat, iar apoi se amestecă cu mâinile până obţinem un aluat neted. Se lasă aprox. 1 oră la loc rece.
Preîncălziţi cuptorul la 175°C (cuptor cu circulaţie de aer 160 C). Împărţiţi aluatul în porţii şi întindeţi-l la o grosime de aprox. 3 mm pe o suprafaţă bine tapetată cu faină. Cu o rotiţă ondulată tăiaţi biscuiţi dreptunghiulari. Biscuiţii se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie pergament. Albuşurile se bat spumă şi se adaugă treptat zahărul pudră cernut. Bezeaua se întinde deasupra biscuiţilor, se presară cu bucăţele de cashew tocate şi se coc ca. 15 – 20 min.
Timpul de coacere: 15-20 minute la 175°C
Sfat: Aceste prăjiturele au, de asemenea, un gust minunat cu nuci de pin în loc sâmburi de cashew.
Timp de preparare: 20 min