Placinta cu prune bio cu branza de vaci

Dulciuri

 Placinta cu prune bio cu branza de vaci

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri placinta cu prune bio cu branza de vaci.

Ingrediente placinta cu prune bio cu branza de vaci

Mod de preparare placinta cu prune bio cu branza de vaci

Se scurge brânza de vaci. Se amestecă apoi cu lapte, ulei, zahăr brun, zahăr vanilat şi sare. Jumătate din cantitatea de făină se amestecată cu praful de copt şi se adaugă lingură cu lingură în aluat. Restul de făină se frământă în aluat. Încingeţi cuptorul la 200-250°C. Aluatul se întinde pe o tavă unsă în prealabil cu ulei. Prunele înjumătăţite şi fără sâmburi se distribuie uniform deasupra aluatului. Beţigaşele de migdale se presară deasupra prunelor, iar prăjitura se coace 20-25 de minute.

Timpul de coacere: 20-25 de minute la 200-225 °C

La rețeta placinta cu prune bio cu branza de vaci am folosit

Ulei bio de floarea soarelui virgin 1l

Ulei bio de floarea soarelui virgin 1l

vezi produs
Zahar vanilie Bourbon alb

Zahar vanilie Bourbon alb

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Faina alba bio tip 1050

Faina alba bio tip 1050

vezi produs
Praf de copt eco fara gluten

Praf de copt eco fara gluten

vezi produs