Linguine cu sparanghel verde în sos de migdale şi roşii uscate

Fel principal

Ingrediente:

2 porţii

Timp de preparare: 10 min

Preparare: se curăţă partea de jos a sparanghelului, se taie în bucăţi şi se fierbe împreună cu pastele în apă sărată. Se scurge. Se curăţă ceapa şi se taie mărunt. Se căleşte3 min. în ulei de măsline. Se adaugă gem de migdale şi apă până devine cremos. Adăugaţi sparanghelul şi condimentaţi cu sare şi piper. Se amestecă cu paste şi se decorează cu roşii uscate tăiate mărunt.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Linguine cu sparanghel verde în sos de migdale şi roşii uscate de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs

Piper negru macinat ecologic

vezi produs

Ulei de măsline bio Sicilian extravirgin

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Rosii bio uscate jumatati

vezi produs