Rețetă fel principal fish and chips bio.
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C (convecție), umpleți un vas cu apă rece și pregătiți-l.
Spălați bine cartofii, curățați-i felii și înmuiați-i în apă timp de 15 minute. Apoi se spală și se usucă.
Într-un castron, amestecați cartofii cu 2-3 linguri de ulei de rapiță, 1 linguriță de făină, sare și piper și întindeți-le pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. În funcție de preferințele dvs. de gust cu z. B. Asezonați rozmarinul sau pudra de boia.
Coaceți 25 de minute, apoi întoarceți și coaceți încă 10 minute. La final, creșteți temperatura la 220 ° C și coaceți încă 5 minute.
Pregătiți Wildzeit Knusperli conform instrucțiunilor de pe pachet și serviți-l cald cu felii de cartofi și sosul tartar cu ierburi.