Rețetă pentru pane din fulgi bio

Fel principal

 Rețetă pentru pane din fulgi bio

rețetă bio publicată la 12.06.2022

Rețetă fel principal rețetă pentru pane din fulgi bio.

Ingrediente rețetă pentru pane din fulgi bio

Opțional: Rapunzel Pesto Verde sau muștar bio

Mod de preparare rețetă pentru pane din fulgi bio

Puneți făina de năut într-o farfurie. Se amestecă pasta de migdale cu apă în proporție de 1:1 și sare și se toarnă într-o altă farfurie. Se adaugă pesto verde sau muștar, dacă se dorește.
Se toarnă cerealele pe o a treia farfurie. Aliniați farfuriile la rând ca o "linie de pane".

Se tăvălesc mai întâi în făină, apoi în amestecul de pastă de migdale și în final în fulgi și se prăjesc într-o tigaie în ulei încins.

Sfat: Folosiți alte tipuri de fulgi Rapunzel, după gust. Fulgii mari dau pesmetului o tinută crocantă, iar cei mici îl fac mai fraged.

La rețeta rețetă pentru pane din fulgi bio am folosit

Faina de naut fara gluten

Faina de naut fara gluten

vezi produs
Sare de mare iodată cu alge

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs
Fulgi mici de spelta bio

Fulgi mici de spelta bio

vezi produs
Ulei bio pentru copt si prajit ecologic

Ulei bio pentru copt si prajit ecologic

vezi produs
Frunze de oregano tocate

Frunze de oregano tocate

vezi produs
Pesto Verde Bio vegan

Pesto Verde Bio vegan

vezi produs
Mustar bio usor picant fara gluten

Mustar bio usor picant fara gluten

vezi produs