Rețetă fel principal ovaz cu mere si dovleac bio.
Pentru 2 portii
Varianta 1:
Puneti terciul bio de ovaz cu mere si scortisoara FARA GLUTEN BauckHof într-un castron. Adăugați piureul de dovleac, îndulcitorul, condimentul de turtă dulce, nucile și laptele. Se amestecă totul și se lasă la macerat la frigider peste noapte. Bucură-te de dimineața următoare.
Varianta 2:
Dacă doriți să faceți singur piureul de dovleac, puteți mai întâi să spălați și să curățați o jumătate de dovleac Hokkaido, apoi să-l tăiați în bucăți mari. Intr-o cratiță cu multă apă gătiți dovleacul bio timp de aproximativ 20 de minute. Apoi scurgeți apa și presati dovleacul fiert cu o furculiță sau un zdrobitor de cartofi.
Dacă consistența este prea fermă puteti adăuga puțin suc de mere pentru a o rafina. Apoi repetati pasii de la varianta 1.