Pizza vegetariană a la Atilla

Panificație și pizza

 Pizza vegetariană a la Atilla

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă panificație și pizza pizza vegetariană a la atilla.

Ingrediente pizza vegetariană a la atilla

Mod de preparare pizza vegetariană a la atilla

Se spală ardeii şi dovlecelul bio. Se scot seminţele din ardei şi se taie în fâşii fine. Dovleceii se taie în felii subţiri. Se încing 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie şi se sotează legumele aprox. 3 minute. Se condimentează cu sare şi piper.

Se amestecă pasta de tomate cu apă. Se ung blaturile de pizza cu ea. Se presară apoi oregano.

Scurgeţi anghinare şi tăiaţi-le în felii subţiri. Se spală roşiile şi se taie în felii subţiri. Se aşează roşiile pe blatul pizza şi apoi se pun legumele prăjite, anghinarele şi măslinele pe ea.

Se coace în cuptor la 250o C aprox. 20 minute. Se spală rucola şi se usucă. Se amestecă pesto cu 2 linguri de ulei. Sâmburii cashew se toacă într-un blender şi se condimentează cu sare. Mai întâi se pune rucola pe pizza, apoi sosul pesto şi, în final, sâmburii de cashew măcinaţi.

  • 4 porţii
  • Timp de preparare: 20 min

La rețeta pizza vegetariană a la atilla am folosit

Pastă de tomate bio 22%  200g

Pastă de tomate bio 22% 200g

vezi produs
Pesto Rosso Bio vegan

Pesto Rosso Bio vegan

vezi produs
Sfărâmătură caju mare HIH

Sfărâmătură caju mare HIH

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Piper negru in rasnita de sticla

Piper negru in rasnita de sticla

vezi produs
Anghinare bio în ulei de măsline

Anghinare bio în ulei de măsline

vezi produs
Ulei bio de masline din Creta P.D.O. extravirgin

Ulei bio de masline din Creta P.D.O. extravirgin

vezi produs
Masline Amphissa bio, verzi fără sâmburi, în saramură

Masline Amphissa bio, verzi fără sâmburi, în saramură

vezi produs