Pizza vegetariană a la Atilla

Panificație și pizza

Ingrediente:

4 porţii

Timp de preparare: 20 min

 

Preparare: Se spală ardeii şi dovlecelul. Se scot seminţele din ardei şi se taie în fâşii fine. Dovleceii se taie în felii subţiri. Se încing 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie şi se sotează legumele aprox. 3 minute. Se condimentează cu sare şi piper.

Se amestecă pasta de tomate cu apă. Se ung blaturile de pizza cu ea. Se presară apoi oregano.

Scurgeţi anghinare şi tăiaţi-le în felii subţiri. Se spală roşiile şi se taie în felii subţiri. Se aşează roşiile pe blatul pizza şi apoi se pun legumele prăjite, anghinarele şi măslinele pe ea.

Se coace în cuptor la 250o C aprox. 20 minute. Se spală rucola şi se usucă. Se amestecă pesto cu 2 linguri de ulei. Sâmburii cashew se toacă într-un blender şi se condimentează cu sare. Mai întâi se pune rucola pe pizza, apoi sosul pesto şi, în final, sâmburii de cashew măcinaţi.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Pizza vegetariană a la Atilla de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Sfărâmătură Caju mare HIH

vezi produs

Blat pizza din faina integrala 2buc

vezi produs

Piper negru in rasnita de sticla

vezi produs

Ulei bio de masline din Creta P.D.O. extravirgin

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Masline Amphissa bio, verzi fără sâmburi, în saramură

vezi produs

Pesto Rosso Bio vegan

vezi produs

Anghinare bio în ulei de măsline

vezi produs

Pastă de tomate bio 22% 200g

vezi produs