Paine bio cu mere

Panificație și pizza

 Paine bio cu mere

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă panificație și pizza paine bio cu mere.

Ingrediente paine bio cu mere

Mod de preparare paine bio cu mere

Inelele de mere bio se taie cu o seară înainte în bucăţi mici. Se amestecă cu smochinele tăiate fâşii, stafidele Jumbo, zahăr, condimente şi suc de mere şi se lasă acoperite peste noapte. A doua zi se adaugă nuci, cacao, suc de portocale sau rom, faină şi praf de copt. Compoziţia se frământă scurt şi energic. Se toarnă într-o tavă de cozonac unsă şi se coace la 200°C. În cazul în care suprafaţa devine prea maronie, vă rugăm, să o acoperiţi cu folie de aluminiu.

Timpul de coacere: 90 de minute la 200°C

Sfat: Variaţi aluatul de bază şi înlocuiţi cele 100 g de mere uscate cu pere uscate, iar sucul de mere înlocuiţi-l cu un suc mixt de mere şi pere. Pâinea de mere poate fi congelată şi dezgheţată cu uşurinţă, dacă doriţi.

La rețeta paine bio cu mere am folosit

Mar bio uscat feliat

Mar bio uscat feliat

vezi produs
Scortisoara de Ceylon macinata bio

Scortisoara de Ceylon macinata bio

vezi produs
Cardamom ecologic macinat

Cardamom ecologic macinat

vezi produs
Cuisoare ecologice

Cuisoare ecologice

vezi produs
Stafide ecologice

Stafide ecologice

vezi produs
Smochine bio natural

Smochine bio natural

vezi produs
Suc de mere bio

Suc de mere bio

vezi produs
Alune de pădure bio demeter

Alune de pădure bio demeter

vezi produs
Pudra de cacao degresata bio

Pudra de cacao degresata bio

vezi produs
Faina alba bio tip 1050

Faina alba bio tip 1050

vezi produs
Praf de copt ecologic fara fosfati

Praf de copt ecologic fara fosfati

vezi produs