Rețetă salate salata bio cu paste si dresing cu pesto si avocado.
pentru 2 persoane
Pentru dressing:
Restul ingredientelor pentru salata cu pasta:
In afara de acestea mai avem nevoie de doua borcane cu capac care se inchide etans.
Se fierb Pastele Rigatoni conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurge apa de pe ele dupa care se lasa sa se raceasca. Se taie avocado in doua , se scoate miezul si se taie in bucati.
Se introduce intr-un vas impreuna cu pesto, pasta de caju, suc de lamaie, ulei de masline, apa, sare si piper si se mixeaza pana cand devine cremos.
Se lasa tomatele sa se scurga dupa care se taie fasii.Mozarella se taie in bucati. Maslinele se lasa la scurs. Se spala frunzele de spanac.
Cele doua borcane se umple in urmatoarea ordine: dressingul de pesto si avocado, pastele, mozarella, rosii, masline, samburi de pin si frunzele de spanac. Se pune capacul borcanului si se inchide bine si se pune la rece pana la consum.