Salata bio de primavata Byodo

Salate

 Salata bio de primavata Byodo

rețetă bio publicată la 19.04.2024

Rețetă salate salata bio de primavata byodo.

Ingrediente salata bio de primavata byodo

Ingrediente și prepararea compoziției de ciuperci

Ingrediente salată și dressing. Preparare salată.

Mod de preparare salata bio de primavata byodo

Se curăță ciupercile și se îndepărtează piciorușele. Amestecați pasta de tomată cu brânza, semințele de pin, cu oregano, sare și piper și umpleti ciupercile cu această compoziție rezultată. Coaceți ciupercile la 180°C timp de 15 minute.

Spălați salata, tăiați ridichile în rondele subțiri. Peste acestea se adaugă dressing-ul ce rezultă din amestecarea oțetului balsamic de zmeură, uleiul de măsline,mierii și a ierburilor aromatice.Ciupercile se servesc împreună cu salata proaspătă.

La rețeta salata bio de primavata byodo am folosit

Pasta de tomate bio in tub

Pasta de tomate bio in tub

vezi produs
Samburi de pin bio

Samburi de pin bio

vezi produs
Oregano ecologic tocat

Oregano ecologic tocat

vezi produs
Sare gema

Sare gema

vezi produs
Piper negru in rasnita de sticla

Piper negru in rasnita de sticla

vezi produs
Otet balsamic de zmeura bio

Otet balsamic de zmeura bio

vezi produs
Ulei de masline extravirgin Manira

Ulei de masline extravirgin Manira

vezi produs