Briose picante cu faina de samburi de dovleac

Aperitive

Ingrediente:

pentru circa 12 briose

Pentru aluat:

Pentru sos

  • 100 g coctail de rosii taiate in patru
  • 1 ceapa mica curatata si taiata marunt
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 100 g branza quark
  • 2 linguri iaurt natural
  • suc de lamaie bio
  • sare de mare Atlantic Rapunzel
  • piper bio
  • ierburi italienesti

Mod de preparare briose bio picante cu faina de samburi de dovleac:
Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se pun rosile uscate intr-un vas cu apa si se lasa la inmuiat 5 minute.

In alt vas se introduc faina de dovleac, morcovii rasi, faina de in, parmezanul, branza proaspata, praful de copt, uleiul de masline si ouale si se amesteca bine. Se adauga rosiile, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, nucsoara, lapte si se amesteca foarte bine. Aluatul astfel obtinut se toarna in formele de briose, se orneaza cu samburi de dovleac dupa care se introduce in cuptorul incalzit timp de 20- 30 minute.

Pentru sos se introduc intr-o tigaie rosiile, ceapa si usturoiul si se calesc in ulei de masline. Dupa ce s-au calit se iau de pe foc si se pune in alt vas in care se adauga branza quark, iaurtul si sucul de lamaie dupa care se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare, piper si ierburi italiene dupa gust.

Detalii:

  • timp de preparare: 15 minute
  • timp de coacere: 20-30 minute
Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Briose picante cu faina de samburi de dovleac de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Piper negru macinat

vezi produs

Nucsoara macinata bio

vezi produs

Amestec de condimente Italian

vezi produs

Faina de in bio

vezi produs

Suc de lamaie bio

vezi produs

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

vezi produs

Sare de atlantic fina

vezi produs

Roşii bio uscate felii project

vezi produs