Antipasti din legume și fasole la grătar

Aperitive

 Antipasti din legume și fasole la grătar

rețetă bio publicată la 27.12.2023

Rețetă aperitive antipasti din legume și fasole la grătar.

Ingrediente antipasti din legume și fasole la grătar

Mod de preparare antipasti din legume și fasole la grătar

Preincalziti cuptorul la 180 grade.

Spalati legumele bio. Scoateti semintele ardeilor si taiatii in felii de aproximativ 4 cm latime. Curatati morcovii si taiati-i felii. Feliati ciupercile.
Puneti legumele ecologice si boabele de fasole pe o foaie de copt. Amestecati uleiul de masline cu otet balsamic, sare cu ierburi, piper si condimente si distribuiti uniform deasupra legumelor. Bagati-le la cuptor timp de 10 minute, apoi opriti cuptorul si mai lasati legumele pentru aproape 10 minute in cuptorul cald. Apoi lasati-le deoparte timp de 1 ora.

Sfat: De asemenea, vinetele sunt excelente. Taiati-le in felii de 0.5 cm latime, adaugati sare si asezati-le pe un plan inclinat pentru a se putea scurge de apa. Uscati vinetele cu o hartie de bucatarie si prajiti-le scurt in tigaie pe ambele parti inainte de a intra in cuptor cu celelalte legume. Se serveste cu parmezan cat timp este inca caldut.

Delicios ca aperitiv cu paine alba si un vin usor.

La rețeta antipasti din legume și fasole la grătar am folosit

Fasole mixta bio la conserva

Fasole mixta bio la conserva

vezi produs
Ulei de masline extravirgin

Ulei de masline extravirgin

vezi produs
Otet Balsamic Di Modena Bio

Otet Balsamic Di Modena Bio

vezi produs
Sare neiodata cu 15% ierburi si legume

Sare neiodata cu 15% ierburi si legume

vezi produs
Piper negru in rasnita de sticla

Piper negru in rasnita de sticla

vezi produs
Boia bio de ardei dulce

Boia bio de ardei dulce

vezi produs
Rozmarin bio

Rozmarin bio

vezi produs
Busuioc Demeter

Busuioc Demeter

vezi produs
Oregano ecologic tocat

Oregano ecologic tocat

vezi produs