Tarta flambée bio cu piersici și biscuiti

Aperitive

 Tarta flambée bio cu piersici și biscuiti

rețetă bio publicată la 23.02.2024

Rețetă aperitive tarta flambée bio cu piersici și biscuiti .

Ingrediente tarta flambée bio cu piersici și biscuiti

Mod de preparare tarta flambée bio cu piersici și biscuiti

Preîncălziți cuptorul la 250°C foc de sus/jos.

Puneți apa, uleiul și oțetul bio într-un bol și adăugați amestecul Bauckhof. Se frământă toate ingredientele cu un mixer (sau cu mâna) până când se formează un aluat omogen.

Așezați o foaie de hârtie de copt pe suprafața de lucru și presărați-o cu puțină făină de orez sau amidon. Întindeți bila de aluat pe hârtia de copt. Dacă este necesar, se tapetează ușor cu puțină făină de orez/amidon. Aluatul trebuie întins atât de subțire încât să aibă dimensiunea unei tăvi de copt complete. (ideal 1-2 mm grosimea aluatului).

Ungeți aluatul cu frisca și presărați-l cu zahăr vanilat.

Tăiați piersicile bio în bucăți mici și întindeți-le deasupra. Fărâmițați biscuiti Speculatius peste intreaga suprafata. Coaceți tarte flambée timp de aproximativ 10 minute.

Se stropește cu sirop de caramel înainte de servire.

Sfat: siropul de caramel ecologic este ușor de preparat astfel: fierbeți 30 g de zahăr, 60 ml de smântână și 10 g de unt într-o tigaie antiaderentă timp de 1-2 minute, până când siropul se îngroașă.

Vegan: pentru un preparat vegan, înlocuiți produsele lactate cu alternativa vegană menționată în lista de ingrediente.

La rețeta tarta flambée bio cu piersici și biscuiti am folosit

Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee fara gluten

Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee fara gluten

vezi produs
Ulei bio din floarea soarelui pentru prajit

Ulei bio din floarea soarelui pentru prajit

vezi produs
Otet din vin alb bio

Otet din vin alb bio

vezi produs
Zahar vanilat bio 4x8g

Zahar vanilat bio 4x8g

vezi produs