Hribi cu hrisca si dovleac Hokkaido

Aperitive

Ingrediente:

pentru 4 persoane

Timp de preparare: 40 min

Mod de preparare: ceapa  se caleste in ulei de masline pana capata o culoare maro aurie. Se adauga hrisca si se prajeste impreuna cu ceapa. Dovleacul impreuna cu cimbrul se preseaza cateva minute.

Se adauga supa clara si vinul alb pana cand hrisca isi trage lichid atat cat ii este necesar.

Se amesteca smantana de ovaz,  pesto din hribi cu hrisca risoto . Dupa ce si-a luat hrisca lichidul risotoul este gata.

Se adauga sare , piper si se orneaza cu patrunjel.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Hribi cu hrisca si dovleac Hokkaido de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Hrisca Dennree

vezi produs

Cimbru bio tocat

vezi produs

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Supa clara fara drojdie 500g

vezi produs

Pesto cu hribi

vezi produs