Hribi cu hrisca si dovleac Hokkaido

Aperitive

 Hribi cu hrisca si dovleac Hokkaido

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă aperitive hribi cu hrisca si dovleac hokkaido.

Ingrediente hribi cu hrisca si dovleac hokkaido

pentru 4 persoane

Mod de preparare hribi cu hrisca si dovleac hokkaido

Ceapa bio se caleste in ulei de masline bio pana capata o culoare maro aurie. Se adauga hrisca si se prajeste impreuna cu ceapa. Dovleacul impreuna cu cimbrul se preseaza cateva minute.

Se adauga supa clara si vinul alb pana cand hrisca isi trage lichid atat cat ii este necesar.

Se amesteca smantana de ovaz, pesto din hribi cu hrisca risoto. Dupa ce si-a luat hrisca lichidul risotoul este gata.

Se adauga sare, piper si se orneaza cu patrunjel.

Timp de preparare: 40 minute

La rețeta hribi cu hrisca si dovleac hokkaido am folosit

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

vezi produs
Hrisca Dennree

Hrisca Dennree

vezi produs
Cimbru bio tocat

Cimbru bio tocat

vezi produs
Amestec de legume bio pentru supa clara fara drojdie

Amestec de legume bio pentru supa clara fara drojdie

vezi produs
Pesto cu hribi

Pesto cu hribi

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs