Salată de avocado cu umplutură de quinoa

Aperitive

 Salată de avocado cu umplutură de quinoa

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă aperitive salată de avocado cu umplutură de quinoa.

Ingrediente salată de avocado cu umplutură de quinoa

2 porţii

  • 2 avocado coapte
  •  80g quinoa roşie RAPUNZEL
  • 250 ml de apă
  • 50 g brânză de vaci degresată
  • 100g brânză feta cubuleţe
  • ulei de citrice cu măsline Citrolive
  • sare cu ierburi
  • ardei roşu pentru ornat

Mod de preparare salată de avocado cu umplutură de quinoa

Quinoa se fierbe într-o oală cu capac aprox. 20 minute în 250 ml de apă. Se lasă pe plită stinsă 5 minute la umflat şi apoi se ia capacul pentru a se răci. Între timp se taie avocado bio în jumătate, se scoate miezul şi se taie cubuleţe.

Se amestecă cubuleţele de avocado, brânza feta şi brânza de vaci şi se condimentează cu sare Asia şi ulei de citrice Citrolive. Compoziţia se umple în jumătăţile de avocado şi se decorează cu fâşii de ardei.

La rețeta salată de avocado cu umplutură de quinoa am folosit

Quinoa rosie bio

Quinoa rosie bio

vezi produs

Rețete cu ingrediente comune

Quinoa rosie bio