Rețetă aperitive bruschete cu alune de padure, crema de turta dulce, mere si varza rosie.
pentru 2 persoane
Se curata ceapa bio si se taie marunt. Se ia o tigaie in care se pune 1 lingura de ulei de prajit, se adauga ceapa care se caleste pana capata o culoare maro aurie, dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca ceapa rezultata cu mussul de alune bio, maghiran, condiment de turta dulce si se condimenteaza cu sare dupa gust.
Se taie varza rosie in felii, marul se taie in 4 bucati, se scot samburii si se taie in sub forma de rondele. Se pune 1 lingura de ulei intr-o tigaie, se prajeste varza rosie timp de 2 min, dupa care se adauga marul si se prajesc impreuna inca 2 min. Se adauga 1 lingurita de sirop de curmale bio si se condimenteaza cu sare.
Se toaca nucile de macadamia.Painea se coace in cuptor dupa care se unge cu crema de turta dulce, se adauga amestecul de mere si varza rosie si se orneaza cu samburi de nuci de macadamia si patrunjel.
Timp de preparare: 20 min