Branza vegana bio

Aperitive

 Branza vegana bio

rețetă bio publicată la 02.02.2024

Rețetă aperitive branza vegana bio.

Ingrediente branza vegana bio

Mod de preparare branza vegana bio

Pentru prepararea branzei bio inmuiati caju-ul bio peste noapte in apa rece. Daca te grabesti, gateste-le apoi la foc mic timp de 15 minute, apoi scurgele.


Adaugati nucile de caju, amidonul de tapioca, uleiul de cocos bio, fulgii nutritivi de drojdie si sarea in blender si macinati-le bine. Intre timp, puneti apa si agarul bio intr-o cratita si aduceti la fierbere in timp ce amestecati. Fierbeti usor la foc mediu timp de aproximativ 2 minute, in timp ce continuati sa amestecati.

Adaugati amestecul de agar in blender si amestecati pana cand este neted. Lucrati rapid, deoarece agar-agar se intareste rapid. Se toarna totul intr-un vas rotund de aproximativ 10 cm sau intr-o cutie de depozitare. Mutati-l acoperit de frigider timp de 1 ora. Se rade branza sau se taie felii.

La rețeta branza vegana bio am folosit

Sfărâmătură caju mare HIH

Sfărâmătură caju mare HIH

vezi produs
Unsoare de cocos bio

Unsoare de cocos bio

vezi produs
Fulgi de drojdie bio

Fulgi de drojdie bio

vezi produs
Sare gema

Sare gema

vezi produs
Agar agar bio

Agar agar bio

vezi produs