Fulgi bio pane, Mix & Match

Aperitive

 Fulgi bio pane, Mix & Match

rețetă bio publicată la 12.01.2024

Rețetă aperitive fulgi bio pane, mix & match.

Ingrediente fulgi bio pane, mix & match

Mod de preparare fulgi bio pane, mix & match

Puneți făina de năut bio într-o farfurie. Se amestecă pasta de migdale cu apă în proporție de 1:1 și sare și se toarnă într-o altă farfurie. Se adaugă pesto verde sau muștar ecologic, dacă se dorește.
Se toarnă cerealele pe o a treia farfurie. Aliniați farfuriile la rând ca o "linie de pane".

Se tăvălesc mai întâi în făină, apoi în amestecul de pastă de migdale bio și în final în fulgi și se prăjesc într-o tigaie în ulei încins.

Sfat:
 Folosiți alte tipuri de fulgi Rapunzel, după gust. Fulgii mari dau pesmetului o tinută crocantă, iar cei mici îl fac mai fraged.

La rețeta fulgi bio pane, mix & match am folosit

Faina de naut fara gluten

Faina de naut fara gluten

vezi produs
Pasta de migdale bio

Pasta de migdale bio

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Fulgi mici de spelta bio

Fulgi mici de spelta bio

vezi produs
Ulei bio pentru copt si prajit ecologic

Ulei bio pentru copt si prajit ecologic

vezi produs
Frunze de oregano tocate

Frunze de oregano tocate

vezi produs