Quesedillas bio

Aperitive

 Quesedillas bio

rețetă bio publicată la 01.03.2024

Rețetă aperitive quesedillas bio.

Ingrediente quesedillas bio

Pentru aluat:

Pentru umplutură:

Mod de preparare quesedillas bio

Pentru aluat: se amestecă făina, fulgii de hrișcă bio, sarea și praful de copt într-un bol. Se adaugă uleiul și apa și se amestecă cu o lingură de lemn pentru a forma un aluat uniform. Se lasă să se umfle timp de 10 minute, apoi se întind 6 lipii rotunde pe suprafața de lucru presărată cu făină. Se prăjește fiecare lipie în puțin ulei într-o tigaie.

Pentru umplutură: se zdrobește tofu cu o furculiță și se prăjește într-o tigaie cu ceapa tăiată cubulețe în puțin ulei. Apoi se adaugă jo. Se unge cu roșii-paprika și se degresează cu sos de roșii. Apoi se adaugă porumbul dulce. Se condimentează dacă se dorește.

Se pun 3-4 linguri de umplutură pe o lipie și se presară cu brânză, apoi se pune a doua lipie deasupra și se presează ușor. Se întorc din nou pentru scurt timp în tigaia fără ulei. Se taie fiecare quesedilla astfel obtinuta, în 6 bucăți.

Sfat: aceste lipii sunt excelente si pentru rulouri.

  • Timp de preparare: 30 minute
  • Reteta vegana.
  • Suficient pentru 4 persoane.

La rețeta quesedillas bio am folosit

Faina alba de grau TIP 405 Demeter

Faina alba de grau TIP 405 Demeter

vezi produs
Faina bio de spelta tip 630

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs
Fulgi mici de hrisca bio

Fulgi mici de hrisca bio

vezi produs
Fulgi mari de ovaz Rapunzel

Fulgi mari de ovaz Rapunzel

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Praf de copt ecologic

Praf de copt ecologic

vezi produs
Ulei bio pentru copt si prajit ecologic

Ulei bio pentru copt si prajit ecologic

vezi produs
Sos de tomate Arrabbiata

Sos de tomate Arrabbiata

vezi produs
Porumb bio dulce la conserva

Porumb bio dulce la conserva

vezi produs