Mini rulouri bio din vinete umplute cu orez

Aperitive

 Mini rulouri bio din vinete umplute cu orez

rețetă bio publicată la 22.03.2024

Rețetă aperitive mini rulouri bio din vinete umplute cu orez.

Ingrediente mini rulouri bio din vinete umplute cu orez

pentru 2 persoane

Mod de preparare mini rulouri bio din vinete umplute cu orez

Gatiti orezul bio conform instructiunilor din pachet. Taiati capetele vinetelor cu un cutit ascutit si taiati vinetele pe lungime in felii subtiri. Sarati feliile pe ambele parti si lasati-le sa absoarba sarea  timp de aproximativ 15 minute. Se amesteca orezul cu ceapa de primavara, usturoiul si pasta de rosii. Se condimenteaza cu fulgi de drojdie bio, sare, piper, ulei de masline si lămâie. Adaugati ierburile si amestecati totul.
Spalati vinetele si uscati-le. Se umple fiecare felie de vinete cu amestecul de orez, se rostogolesc si se fixeaza cu scobitori.

In cele din urma, prajiti rolele cu ulei de masline intr-o tigaie mare pe ambele parti timp de aproximativ 4 minute.

Detalii:

  • timp de preparare: 45 min

La rețeta mini rulouri bio din vinete umplute cu orez am folosit

Orez bio prefiert integral cu bob lung

Orez bio prefiert integral cu bob lung

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Pastă de tomate bio 360g

Pastă de tomate bio 360g

vezi produs
Fulgi de drojdie bio

Fulgi de drojdie bio

vezi produs
Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs
Ulei de masline bio extravirgin 500ml

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

vezi produs