Naut bio marocan

Aperitive

 Naut bio marocan

rețetă bio publicată la 29.04.2024

Rețetă aperitive naut bio marocan.

Ingrediente naut bio marocan

Mod de preparare naut bio marocan

Pregătiți piureul de năut biio conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se adaugă coacăzele și condimentele și se amestecă bine.

Se taie legumele în bucăți egale. Se amestecă cu sare, piper și ulei de măsline. Puneți legumele într-o tavă de copt și întindeți deasupra piureul de năut. Se introduce caserola în cuptor la 180 de grade pentru aproximativ 20-30 de minute, până când suprafața capătă o culoare maro deschis.

Scoateți caserola din cuptor, porționați și savurați.

La rețeta naut bio marocan am folosit

Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Piper negru macinat ecologic

Piper negru macinat ecologic

vezi produs
Scortisoara de Ceylon macinata bio

Scortisoara de Ceylon macinata bio

vezi produs
Boia de ardei iute

Boia de ardei iute

vezi produs
Coriandru seminte Demeter ecologic

Coriandru seminte Demeter ecologic

vezi produs
Chimen macinat

Chimen macinat

vezi produs