Rețetă aperitive paine bio cu banane.
Ingrediente:
Topping
Preincalziti cuptorul la 175C si tapetati o tigaie cu hartie de copt. Curatati bananele bio, puneti-le intr-un castron si zdrobiti-le grosier cu o furculita, astfel incat sa ramana bucati mici. Apoi adaugati laptele de migdale, uleiul de cocos si zeama de lamaie in castron si amestecati bine.
Cerneti faina de spelta bio cu faina de porumb si praful de copt. Acum adaugati toate celelalte ingrediente: zahar din trestie, alune, coji de psyllium bio Vita Trend, scortisoara, praf de curcuma organic si sare si amestecati bine pana se formeaza un aluat cremos.
Se toarna aluatul in tigaie, se orneaza cu chisuri de ciocolata si nucile tocate si se coace la cuptor 30 minute pe gratarul din mijloc.
Dupa timpul de coacere, scoateti painea din cuptor si lasati-o sa se raceasca.