Rețetă aperitive paine bio cu usturoi salbatic.
Pentru paine bio delicioasa pregatiti un aluat de drojdie din ingredientele aluatului (faina de spelta bio, drojdie uscata, ulei de masline, sare de mare, apa calda si usturoi salbatic) si lasati-l sa creasca bine.
Framantati din nou si formati o piane alungita. Puneti deoparte o parte din branza rasa pe care o presarati si folositi restul de branza pentru a forma o rola care este aproape la fel de lunga ca painea. Asezati acest rulou de branza pe partea inferioara a painii si trageti aluatul de paine peste branza din ambele parti pana cand este in paine. Aduceti painea inapoi in forma si asezati-o pe o foaie de copt tapetata cu hartie de copt. Se presara cu restul de branza.
Lasati sa creasca din nou timp de aproximativ 30 de minute intr-un loc cald.
Se coace la 200C timp de aproximativ 30 de minute intr-un loc cald.
Se coace la 200C timp de aproximativ 15 minute. Painea este gata cand este usor rumenita si suna goala cand atingeti partea inferioara.