Rețetă aperitive taboule bio din conopida cu varza rosie si naut prajit.
Pentru 4 portii
Pentru dressing
Preîncălziți cuptorul la 180° C. Tăiați năutul bio și puneți-l într-un bol mare.
Adăugați ulei bio, chimen și sare și amestecați. Întindeți nautul pe o foaie de copt și prăjiți la cuptor timp de 15 minute, până obtineti o culoarea aurie.
Puneți migdalele și semințele de susan într-o tigaie fierbinte și prăjiți timp de 3 minute.
Împărțiti conopida în flori brute și tocati fin în procesorul alimentar. Se toaca fin varza roșie.
Tocati bine pătrunjelul, tăiați castravetele si curmalele în cubulețe mici. Roșiile cherry taiate jumătati. Tăiați ceapa de primăvară în inele fine.
Amestecați toate ingredientele pentru dressing până la omogenizare. Se amestecă toate ingredientele pentru salată și se amestecă cu dressingul.