Taboule bio din conopida cu varza rosie si naut prajit

Aperitive

 Taboule bio din conopida cu varza rosie si naut prajit

rețetă bio publicată la 08.04.2024

Rețetă aperitive taboule bio din conopida cu varza rosie si naut prajit.

Ingrediente taboule bio din conopida cu varza rosie si naut prajit

Pentru 4 portii

Pentru dressing

  • 6 linguri crema tartinabila din linte rosii si chilli
  • sucul de la o lamaie
  • sucul de la o portocala
  • 2 linguri otet de mere bio
  • 1/2 lingurite sare

Mod de preparare taboule bio din conopida cu varza rosie si naut prajit

Preîncălziți cuptorul la 180° C. Tăiați năutul bio și puneți-l într-un bol mare.
Adăugați ulei bio, chimen și sare și amestecați. Întindeți nautul pe o foaie de copt și prăjiți la cuptor timp de 15 minute, până obtineti o culoarea aurie.

Puneți migdalele și semințele de susan într-o tigaie fierbinte și prăjiți timp de 3 minute.
Împărțiti conopida în flori brute și tocati fin în procesorul alimentar. Se toaca fin varza roșie.

Tocati bine pătrunjelul, tăiați castravetele si curmalele în cubulețe mici. Roșiile cherry taiate jumătati. Tăiați ceapa de primăvară în inele fine.

Amestecați toate ingredientele pentru dressing până la omogenizare. Se amestecă toate ingredientele pentru salată și se amestecă cu dressingul.

La rețeta taboule bio din conopida cu varza rosie si naut prajit am folosit

Naut bio la borcan

Naut bio la borcan

vezi produs
Ulei de masline extravirgin Manira

Ulei de masline extravirgin Manira

vezi produs
Chimen seminte Demeter bio

Chimen seminte Demeter bio

vezi produs
Sare de mare fina neiodata

Sare de mare fina neiodata

vezi produs
Migdale Europene bio

Migdale Europene bio

vezi produs
Susan necojit bio Demeter

Susan necojit bio Demeter

vezi produs
Curmale bio cu samburi

Curmale bio cu samburi

vezi produs
Otet de mere nefiltrat bio

Otet de mere nefiltrat bio

vezi produs