Pateu vegan bio

Aperitive

 Pateu vegan bio

rețetă bio publicată la 22.01.2024

Rețetă aperitive pateu vegan bio.

Ingrediente pateu vegan bio

  • 75 g margarină
  • 1 ceapă
  • 1 bloc de tofu afumat
  • 1 borcan de fasole roșie bio
  • 1 borcan de năut bio
  • 2 lingurițe de muștar ecologic
  • 1,5 linguriță de sare
  • puțin piper bio
  • 2 lingurițe de pătrunjel tocat
  • 1 linguriță de măghiran tocat
  • 1/2 linguriță de lobodă tocată

Mod de preparare pateu vegan bio

Se taie ceapa bio cubulețe și se sotează bine cu margarina într-o cratiță medie până când este foarte moale. Se ia cratița de pe foc, se toacă grosier tofu și se adaugă.

Scurgeți fasolea boabe și năutul bio și adăugați-le în cratiță. Amestecați totul cu un blender de mână - nu prea fin, este în regulă dacă rămân câteva bucăți grosiere. Acum adăugați condimentele și ierburile și amestecați totul bine.

Turnați pateul direct în borcanele de fasole și mazăre. Se va păstra în frigider timp de aproximativ 1 săptămână.

Sfat:
 pateul vegan are un gust deosebit de bun cu castraveti  și ridichi pe o pâine cu semințe.

La rețeta pateu vegan bio am folosit

Fasole Kidney bio la borcan

Fasole Kidney bio la borcan

vezi produs
Naut bio la borcan

Naut bio la borcan

vezi produs
Mustar usor picant ecologic

Mustar usor picant ecologic

vezi produs
Sare gema

Sare gema

vezi produs
Piper alb măcinat ecologic

Piper alb măcinat ecologic

vezi produs