Rețetă creme și sosuri legume bio sarate.
Curatati morcovii, pastarnacul si telina bio si taiati cubulete mari. Curățați și spălați prazul și tăiați rondele. Se spala patrunjelul si se smulge frunzele de pe tulpini. Puneti totul impreuna cu sarea de mare intr-un robot de bucatarie si tocati.
Puneti legumele sărate în borcane curate cu filet sau borcane de conservare și păstrați-le în frigider sau pivniță.
Poate fi folosit ca condiment pentru supe sau alte preparate copioase, ca alternativa sanatoasa la bulionul instant de legume. Legumele sărate pot fi păstrate la frigider câteva luni.
Sfatul nostru: va rugăm să alegeți ingredientele după gustul dvs. pentru rețetă! Resturile de legume precum broccoli sau tulpinile de conopidă și verdeața de morcov pot fi încă folosite în acest fel.
Atentie! numai ceapa proaspătă nu este potrivită pentru legumele sărate.