Jeleu de struguri bio

Desert

 Jeleu de struguri bio

rețetă bio publicată la 27.03.2024

Rețetă desert jeleu de struguri bio.

Ingrediente jeleu de struguri bio

Pentru aproximativ 3 pahare de jeleu de struguri (230 ml fiecare):

Mod de preparare jeleu de struguri bio

Puneți o farfurie mică în congelator pentru a testa ulterior jeleul. Se amestecă într-o cratiță sucul de struguri și îndulcitorul ales de tine (sirop de agave sau sirop de orez). Se amestecă cu ajutorul de gelificare Konfitura. Se aduce totul la fierbere și se fierbe timp de 4 minute, amestecând constant.

Testați jeleul și adăugați puțin mai mult ajutor de gelificare Konfitura dacă este necesar. Umpleți jeleul de struguri în borcane curate și închideți-le bine. Apoi se pune capacul timp de 5 minute.

La rețeta jeleu de struguri bio am folosit

Suc de struguri rosii bio

Suc de struguri rosii bio

vezi produs
Sirop de agave ecologic

Sirop de agave ecologic

vezi produs
Gelifiant fara gluten

Gelifiant fara gluten

vezi produs