Tarta cu cartofi dulce și pesto verde

Desert

 Tarta cu cartofi dulce și pesto verde

rețetă bio publicată la 24.04.2024

Rețetă desert tarta cu cartofi dulce și pesto verde.

Ingrediente tarta cu cartofi dulce și pesto verde

Ingrdiente aluat:

Preparare aluat tartă: se amestecă bine făina, praful de copt, margarina,

  • oul și sarea. Se înfășoară în folie alimentară și se lasă la frigider pentru de
  • minute.

Ingrediente compoziție

Mod de preparare tarta cu cartofi dulce și pesto verde

Preparare compoziție: cartoful dulce se taie în rondele subțiri și ceapa verde în inele subțiri. Frământați brânza de oaie. Întindeți alautul pe o hărtie de copt pentru a putea încăpea bine în tavă. Marginea o puteți lăsa mai groasă. Amestecați apa și crema tartinabilă cu jumate de pahar de pesto, după care întindeți-o pe aluat. Se adaugă rondelele de cartofi, iar la final ceapa și brânza.

Mod si timp de coacere:
Se introduce în cuptorul preîncâlzit la 180°C sus și jos pentru 35 de minute. După 20 de minute, scoateți tarta și adăugați brânza de capră frământată. Introduceți din la cuptor pentru timpul rămas, ci anume pentru 15 minute. La final împrăștiați ceapa verde și uleiul de măsline.

La rețeta tarta cu cartofi dulce și pesto verde am folosit

Faina integrala de spelta

Faina integrala de spelta

vezi produs
Praf de copt ecologic

Praf de copt ecologic

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Pesto Verde Bio vegan

Pesto Verde Bio vegan

vezi produs
Pasta de caju bio

Pasta de caju bio

vezi produs
Ulei de masline bio extravirgin fin

Ulei de masline bio extravirgin fin

vezi produs