Coltunasi crocanti cu nuca a la Lilly

Dulciuri

Ingrediente:

Aluat:

Pentru topping:

  • 100 g unt
  • 100 g zahăr din trestie RAPUNZEL RAPADURA®
  • 2 linguri de rom sau coniac
  • 2 linguri de apă
  • 100 g alune de pădure măcinate RAPUNZEL
  • 100 g alune de pădure tocate RAPUNZEL

Pentru decor:

Preparare:

Ingredientele bio se frământă până obţinem un alaut. Tava se unge cu lei Palmo. Aluatul se întinde subţire pe tava de copt şi îl ungem cu gem de caise.

Se topeşte untul, se adaugă zahărul din trestie RAPADURA® şi romul amestecat cu apă şi se dă scurt în clocot. Se ia cratiţa de pe foc, se adaugă alunele tocate şi se distribuie amestecul pe aluat.

Coaceţi 20-30 min. la 180 de grade. Se taie cald în triunghiuri şi se lasă la răcit.

Glazura se topeşte conform indicaţiilor şi scufundăm colţurile prăjiturelelor în ea.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Coltunasi crocanti cu nuca a la Lilly de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Coaja de lamaie rasa

vezi produs

Alune de pădure bio demeter

vezi produs

Faina alba bio tip 1050

vezi produs

Ciocolata amaruie cuvertura

vezi produs

Ulei bio pentru copt si prajit

vezi produs

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs