Rețetă dulciuri fursecuri cu bezea karibik.
Pentru aluat:
Bezea pentru bezeaua Karibik:
Untul moale se amestecă cu zahărul brun şi cu oul, apoi se adaugă faina şi se frământă repede până obţinem un aluat. Se lasă în frigider pentru 2-3 ore. După ce a stat la rece, întindeţi aluatul subţire şi tăiaţi rondele cu o formă rotundă şi puneţi-le pe o tavă la rece.
Pregătirea spumei:
Ananasul uscat şi mango se taie în bucăţi mici şi se amestecă chipsurile de nucă de cocos. Albuşurile se bat spumă şi se adaugă zahărul pudră în ploaie.
Când spuma este foarte rigidă, se adaugă cu atenţie amestecul din fructe uscate şi nuci. Compoziţia se împarte pe rondelele din aluat.
Timpul de coacere: 25 minute la 225 ° C
Sfat: Ca o alternativă, puteţi utiliza cremă SAMBA de arahide sau cremă SAMBA de alune de pădure şi alune tocate.