Prajitura cu ciocolata bio

Dulciuri

 Prajitura cu ciocolata bio

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri prajitura cu ciocolata bio.

Ingrediente prajitura cu ciocolata bio

Mod de preparare prajitura cu ciocolata bio

Încingeţi cuptorul la 170°C. Curmalele bio se toacă mărunt şi se fierb aproximativ 3 minute în apă cu zahăr. Se scurge apa. Se toacă migdalele în bucăţi mari şi se rumenesc fără ulei într-o tigaie. Ciocolata şi untul se topesc pe o baie de aburi. Gălbenuşurile ou şi zahărul se bat până obţinem o compoziţie pufoasă. Se adaugă migdalele (beţigaşele şi cele măcinate), precum şi curmalele. Totul se omogenizează foarte bine şi se amestecă încet în compoziţia cu ciocolată. Aluatul se pune într-o tavă Springform unsă în prealabil şi se coace aprox. 50 de minute. Alternativ, puteţi utiliza şi cutii mici pentru tartă.

La rețeta prajitura cu ciocolata bio am folosit

Ciocolata bio lapte integral HIH

Ciocolata bio lapte integral HIH

vezi produs
Curmale bio fără sâmburi Deglet Nour

Curmale bio fără sâmburi Deglet Nour

vezi produs