Prajitura cu ciocolata bio

Dulciuri

Ingrediente:

Preparare:

Încingeţi cuptorul la 170°C. Curmalele bio se toacă mărunt şi se fierb aproximativ 3 minute în apă cu zahăr. Se scurge apa. Se toacă migdalele în bucăţi mari şi se rumenesc fără ulei într-o tigaie. Ciocolata şi untul se topesc pe o baie de aburi. Gălbenuşurile ou şi zahărul se bat până obţinem o compoziţie pufoasă. Se adaugă migdalele (beţigaşele şi cele măcinate), precum şi curmalele. Totul se omogenizează foarte bine şi se amestecă încet în compoziţia cu ciocolată. Aluatul se pune într-o tavă Springform unsă în prealabil şi se coace aprox. 50 de minute. Alternativ, puteţi utiliza şi cutii mici pentru tartă.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Prajitura cu ciocolata bio de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Beţigaşe de migdale bio

vezi produs

Curmale bio fără sâmburi Deglet Nour

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Ciocolata bio lapte integral HIH

vezi produs