Biscuiti bio in forma de iepuras de Paste

Dulciuri

 Biscuiti bio in forma de iepuras de Paste

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri biscuiti bio in forma de iepuras de paste.

Ingrediente biscuiti bio in forma de iepuras de paste

Pentru aluat:

  Pentru umplutură:

  Pentru decor:

Mod de preparare biscuiti bio in forma de iepuras de paste

Cerneţi făina pe suprafaţa de lucru. Se macină sâmburii de caise şi se amestecă cu făina, zahărul şi sarea. Faceţi o adâncitură în mijloc şi puneţi oul, iar pe margine distribuiţi untul tăiat în bucăţele.  Se frământă repede toate ingredientele şi se pun o oră la rece.

Întindeţi aluatul în porţii pe o suprafaţă bine tapetată cu faină şi decupaţi cu formele speciale iepuraşi de Paşte. Biscuiţii se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie pergament şi se coc până devin aurii. Lăsaţi biscuiţii să se răcească înainte de a-i decora. Ciocolată se rupe în bucăţi mici şi se topeşte pe baie de aburi. Ungem o parte din biscuiţi cu ciocolată topită.

Jumătate din cantitatea de zahăr se amestecă cu suc de cireşe, iar cealaltă jumătate se amestecă cu suc deschis la culoare. Acum decoraţi biscuiţii de Paşte după cum doriţi. Timp de coacere: aprox. 10-20 de minute la 190°C.

La rețeta biscuiti bio in forma de iepuras de paste am folosit

Faina alba de grau tip 1050 Demeter

Faina alba de grau tip 1050 Demeter

vezi produs
Zahar brut din trestie ecologic

Zahar brut din trestie ecologic

vezi produs
Sare de mare neiodata in rasnita de sticla

Sare de mare neiodata in rasnita de sticla

vezi produs
Ciocolată bio albă Cristallino HIH

Ciocolată bio albă Cristallino HIH

vezi produs
Ciocolată bio albă Cristallino cu bucăţele de cocos HIH

Ciocolată bio albă Cristallino cu bucăţele de cocos HIH

vezi produs
Picaturi de ciocolata bio din lapte integral

Picaturi de ciocolata bio din lapte integral

vezi produs
Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH

Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH

vezi produs