Rețetă dulciuri biscuiti bio in forma de iepuras de paste.
Pentru aluat:
Pentru umplutură:
Pentru decor:
Cerneţi făina pe suprafaţa de lucru. Se macină sâmburii de caise şi se amestecă cu făina, zahărul şi sarea. Faceţi o adâncitură în mijloc şi puneţi oul, iar pe margine distribuiţi untul tăiat în bucăţele. Se frământă repede toate ingredientele şi se pun o oră la rece.
Întindeţi aluatul în porţii pe o suprafaţă bine tapetată cu faină şi decupaţi cu formele speciale iepuraşi de Paşte. Biscuiţii se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie pergament şi se coc până devin aurii. Lăsaţi biscuiţii să se răcească înainte de a-i decora. Ciocolată se rupe în bucăţi mici şi se topeşte pe baie de aburi. Ungem o parte din biscuiţi cu ciocolată topită.
Jumătate din cantitatea de zahăr se amestecă cu suc de cireşe, iar cealaltă jumătate se amestecă cu suc deschis la culoare. Acum decoraţi biscuiţii de Paşte după cum doriţi. Timp de coacere: aprox. 10-20 de minute la 190°C.