Chiftelute BIO din lupin cu GARAM MASALA

Fel principal

 Chiftelute BIO din lupin cu GARAM MASALA

rețetă bio publicată la 06.08.2021

Rețetă fel principal chiftelute bio din lupin cu garam masala.

Ingrediente chiftelute bio din lupin cu garam masala

pentru 2 persoane /bucata

Mod de preparare chiftelute bio din lupin cu garam masala

Se amesteca intr-un vas faina de lupin si 180 ml de supa calda dupa care se lasa sa stea 5 minute. Se adauga o ceapa, usturoiul, morcovul in faina de lupin si dupa aceea si nucile pecan si nuca de cocos rasa.Se condimenteaza cu sare si piper. Din masa astfel obtinuta se formeaza 8-10 chiftelute care se prajesc in ulei.

Se pun intr-un vas ghimbirul si curcuma si se prajesc in putin ulei. Se adauga ceapa si usturoiul ramas, precum si telina sau napul. Se condimenteaza cu sare si piper.Se prepara 150 ml supa , se lasa la fiert 10 minute dupa care se adauga laptele de cocos. Daca cineva doreste picant atunci se adauga chilii. Se servesc chiftelutele cu Garam Masala calde.

Detalii :

  • timp de preparare: 40 minute
  • produs vegan
  • mancare calda
  • se pregateste relativ repede
  • masa completa

La rețeta chiftelute bio din lupin cu garam masala am folosit

Faina de lupini bio

Faina de lupini bio

vezi produs
Mix de legume bio pentru supa clara

Mix de legume bio pentru supa clara

vezi produs
Nuci Pecan bio

Nuci Pecan bio

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Curcuma bio macinata dennree

Curcuma bio macinata dennree

vezi produs
Chimen seminte ecologice

Chimen seminte ecologice

vezi produs
Lapte de cocos BIO 60%

Lapte de cocos BIO 60%

vezi produs
Fulgi de chili bio

Fulgi de chili bio

vezi produs