Cannelloni cu umplutură de mangold şi arahide

Fel principal

 Cannelloni cu umplutură de mangold şi arahide

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal cannelloni cu umplutură de mangold şi arahide.

Ingrediente cannelloni cu umplutură de mangold şi arahide

4 porţii

Mod de preparare cannelloni cu umplutură de mangold şi arahide

Se curăţă mangoldul, se spală şi se taie în bucăţi mai mari. Apoi se căleşte într-o lingură de ulei de măsline bio şi puţină apă timp de 10 minute. Se scurge bine, se amestecă cu arahide şi ricotta, se condimentează cu sare şi piper bio. Amestecul se umple în rulourile cannelloni.

Cu restul de ulei se unge un vas termorezistent, se aşează cannelloni unul lângă altul, iar peste se toarnă sosul bechamel.

Se presară cu brânză pentru paste şi se coace în cuptorul preîncălzit la 200° C timp de aproximativ 40 de minute.

La rețeta cannelloni cu umplutură de mangold şi arahide am folosit

Ulei de masline bio extravirgin 1l

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs
Unt bio de arahide Crocant

Unt bio de arahide Crocant

vezi produs
Sare neiodata cu 15% ierburi si legume

Sare neiodata cu 15% ierburi si legume

vezi produs
Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs