Piure bio de mazăre și mentă cu ciuperci

Fel principal

 Piure bio de mazăre și mentă cu ciuperci

rețetă bio publicată la 15.01.2024

Rețetă fel principal piure bio de mazăre și mentă cu ciuperci.

Ingrediente piure bio de mazăre și mentă cu ciuperci

Mod de preparare piure bio de mazăre și mentă cu ciuperci

Se aduce la fierbere bulionul de legume, se adaugă fulgii de mazăre și se fierbe timp de 5 minute.
Se adaugă pasta de migdale și menta și se pasează cu un blender sau cu un mixer de mână. Se condimentează după gust cu sare și piper.

Se curăță și se taie ciupercile. Se taie ceapa în inele. Se prăjesc împreună în puțin ulei de măsline într-o tigaie și se degresează cu sos de soia. Se servesc împreună .

Sfat: Ciupercile pot fi înlocuite cu alte legume, cum ar fi dovlecei, ardei, varză etc., după preferință.

La rețeta piure bio de mazăre și mentă cu ciuperci am folosit

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

vezi produs
Piper negru macinat

Piper negru macinat

vezi produs
Mix de legume bio pentru supa clara

Mix de legume bio pentru supa clara

vezi produs
Pasta de migdale bio

Pasta de migdale bio

vezi produs
Ciuperci feliate ecologice la borcan

Ciuperci feliate ecologice la borcan

vezi produs