Sufleu cu orez brun şi caise

Fel principal

 Sufleu cu orez brun şi caise

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal sufleu cu orez brun şi caise.

Ingrediente sufleu cu orez brun şi caise

2 porţii

Mod de preparare sufleu cu orez brun şi caise

 

Caisele bio se taie cubuleţe. Se amestecă untul până devine pufos, se adaugă zahăr din trestie/miere, gălbenuş de ou, coajă de lămâie, sare şi vanilie. Se amestecă pe rând încet caisele şi orezul. Se bat albuşurile spumă şi se adaugă la compoziţie.
Se toarnă compoziţia într-un vas termorezistent uns şi se presară cu bucăţele de Cashew. Sufleul se coace în cuptorul preîncălzit la 180 ° C aproximativ 25 de minute, până se rumeneşte.

Sfat: Sufleul se potriveşte foarte bine cu compot de fructe sau cu piure de fructe ca garnitură. Chiar şi rece este delicios.

  • Timp de preparare: 15 minute
  • Timpul de coacere: 25 minute

La rețeta sufleu cu orez brun şi caise am folosit

Caise soft bio

Caise soft bio

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs
Orez natur cu bob lung ascuţit

Orez natur cu bob lung ascuţit

vezi produs
Sfărâmătură caju mare HIH

Sfărâmătură caju mare HIH

vezi produs